Usamljeni narcis

31 Dec, 2012

Izdvoji se iz mase!

— Autor dijamant @ 23:39

    Dugo sam razmišljao o tome koja bi tema bila idealna za moj prvi članak. Znam da sada svi osećamo novogodišnju euforiju, uzburkanu reakciju koja nas sve požuruje, svi negde žurimo. Videvši da ima dosta članaka baš na novogodišnju temu, odlučio sam da se malo uzdignem iz mase. Baš kao što govori naslov ovog članka, ja ne volim da se uklapam u normalan način života, već živim po svojim pravilima, po nekim sopstvenim normama. Iako imam samo šesnaest godina, mislim da imam malo zrelije razmišljanje u odnosu na moje vršnjake, oni samo brinu o tome da moraju da imaju skupe telefone, neku laku devojku, puno prijatelja koji su isti kao oni, da ne pokazuju javno emocije, a ni slučajno da se nasemju. Zašto bi svi trebali da se oblačimo isto? Zašto bi svi trebali da mislimo isto? NE mi to ne moramo ali današnja omladina čini sve kako bi se dopala nekoj "najpopularnijoj" grupi u njihovoj okolini, pristaju na sve. Jednostavno, ne biraju sredstva pomoću kojih dolaze do cilja, bitan im je samo cilj, bio on loš ili dobar, mada u tom trenutku njima se taj cilj čini savršenim. Svi smo mi stvoreni isti sa istim pravima, Bog je stvorio čoveka kao slobodno biće. Ako je tako, onda živimo slobodno, ponašajmo se slobodno, bez ustručavanja da pokažemo svoje emocije. Osmeh ne košta ništa, ali znači mnogo. Zato smejte se. Svojim osmehom izdvajam se iz mase. Smejem se i to glasno grokotom, a oni komentarišu, čujem ih, ne obraćam pažnju na njih, oni gorepomenuti kojima je lakše kupiti neki telefončić nego pokazati osmeh. Iskačem iz okvira standardnosti, trudim se da budem bolji. Sećam se jednog statusa sa fejsbuka koji glasi:,,Nemojte se truditi da budete različiti, budite dobri, jer danas biti dobar je dovoljno velika razlika!’’ , u potpunosti se slažem sa ovim, zato trudite se da budete što bolji ljudi. Srećna vam Nova godina. :) 


Komentari

 1. Svojim osmehom izdvajam se iz mase. Smejem se i to glasno grokotom, a oni komentarišu, čujem ih, ne obraćam pažnju na njih...
  Ово ми се јако свиђа... :)
  Леп текст. Поздрав!!!

  Autor girly — 31 Dec 2012, 23:45

 2. Hvala! :)

  Autor dijamant — 31 Dec 2012, 23:49

 3. Bolju čestitku za Novu godinu od ovog tvog teksta nisam mogao dobiti. Želim ti sve najbolje i trudi se da te mediokriteti oko tebe ne slome.

  Dobro zdravlje i srećna ti Nova! :-)

  Autor finosvesno — 01 Jan 2013, 08:45

 4. Hvala puno, izuzetno mi znaci podrska. Video sam vaš komentar na članku korisnice "girly". Takođe sve najbolje, puno sreće, zdravlja, ljubavi..:)

  Autor dijamant — 01 Jan 2013, 12:49

 5. Divno!
  I ja se osmehujem :)

  Autor nena58 — 01 Jan 2013, 18:04

 6. Hvala puno. Bilo kuda osmeh svuda!! :)

  Autor dijamant — 01 Jan 2013, 20:58

 7. This text is invaluable. How can I find out more?

  https://www.tabletennisdaily.com/forum/member.php?94500-danaobrien1999
  Good value Essay Composing Support 24\7,Personalized Admisssions Essay
  2014 Ordering a paper for reasonable.
  custom writing
  custom writing http://www.graszonline.pl/profile/3006958/curtisreyes137.html

  Autor custom writing — 17 Feb 2021, 20:46

 8. hi!,I like your writing very a lot! percentage we keep
  up a correspondence more approximately your article on AOL?
  I need an expert in this area to resolve my problem.
  Maybe that's you! Taking a look ahead to look you.
  https://academiccoverletter.wordpress.com
  Essay is a really reasonably reasonably priced essay creating services.

  legit essay writing service https://academiccoverletter.wordpress.com

  Autor https://academiccoverletter.wordpress.com — 18 Feb 2021, 16:24


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me